ERRA FORTA és una plataforma de l’associació cultural Indian Runners que pretén promoure la presència de bandes femenines, del gènere musical que sigui, als escenaris.

Aquest 2020 agafa forma de premi i s’emmarca en el concurs de bandes joves descoNNecta, en col·laboració amb els Lluïsos de Gràcia i l’Ampli.

Requisits per concursar

Les bandes femenines que vulguin participar en el premi ERRA FORTA han de complir els requisits següents:

  1. Han d’estar constituïdes per una majoria de dones i/o que hi hagi una dona a primera línia de l’escenari (frontwoman).
  2. Les components han de tenir 30 anys com a màxim.
  3. Han d’evitar referències i actituds sexistes, racistes, xenòfobes, homòfobes, trànsfobes i, en general, discriminadores de cap col·lectiu minoritzat.

Inscripcions i terminis

Les inscripcions s’han de fer emplenant aquest formulari. En cas que les integrants de la banda siguin menors d’edat, els seus tutors han d’emplenar aquest full d’autorització.

El termini per inscriure’s al concurs s’acaba a les 24 h del 14 de setembre del 2020.

Funcionament

Es farà una selecció de 4 bandes (com a màxim) entre totes les propostes rebudes. Els grups escollits participaran en una semifinal, juntament amb les 4 bandes seleccionades en l’altre premi del concurs descoNNecta, l’eNNa jove.

La semifinal tindrà lloc el dissabte 17 d’octubre al pati dels Lluïsos de Gràcia. Les bandes seleccionades hauran de tocar en directe durant 20 minuts. El repertori haurà d’incloure temes propis, inclòs el material presentat en el procés d’inscripció. De la semifinal en sortiran dues bandes finalistes.

La final tindrà lloc el 14 de novembre a la plaça del Nord. En aquest concert, les finalistes compartiran escenari amb un cap de cartell que s’anunciarà amb anterioritat. Els grups finalistes hauran de tocar entre 20 i 30 minuts.

* La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol imprevist de la manera que consideri més avinent.
** L’organització es reserva el dret d’utilitzar el material que les bandes presentin al concurs per fer difusió del concurs ERRA FORTA.

Criteris de selecció

Les bandes semifinalistes i finalistes s’escolliran segons el criteri d’un jurat format per dones professionals del sector musical, d’una banda, i per votació del públic, de l’altra. Es tindrà en compte la qualitat i l’originalitat de la proposta, així com el fet que siguin bandes emergents. Es valorarà, a més, l’ús del català.

Premi

La banda guanyadora enregistrarà un EP en un estudi de gravació professional. A més, rebrà vinils i discos dels segells col·laboradors, i entrades i abonaments per a concerts.

Inscriu-t'hi
aquí!